Reaaliaikaiset ratkaisut tuovat tehokkuutta toimintaan ja säästävät aikaa

TeamexTime - Mobiili

Helppo 6 vaiheen ratkaisu mobiilileimaukseen. TeamexTime-Mobiiliohjelmisto on helppokäyttöinen, reaaliaikainen Internet-palvelimella toimiva työajan seurantaohjelmisto. Ohjelmisto sopii erityisen hyvin yrityksille, joissa työskentely ei ole paikkaan sidottu, esimerkiksi kiinteistö-, rakennus- ja kotipalvelutoimialoilla.

Lue lisää

TeamexTime - Reaaliaikainen työajanseuranta

TeamexTime-ohjelmisto on helppokäyttöinen, reaaliaikainen asiakkaan palvelimella toimiva työajan seurantaohjelmisto. Ohjelmisto sopii erityisen hyvin tuotannollisille yrityksille, esimerkiksi metalli-, puu- ja elintarviketoimialoille. Ohjelmistosta on kehitetty myös hoiva-alan yritysten vaatimuksia vastaava versio.

Lue lisää

Saatat myös pitää näistä ominaisuuksista tuotteissamme

Mobiiliratkaisut

Tuotteitamme voit käyttää millä tahansa mobiililaitteella, ihan mistä tahansa päin maailmaa juuri silloin kuin sinä tai työntekijät tarvitsevat.

Reaaliaikainen

Tiedot tallentuvat palvelimelle reaaliaikaisesti. Joten voit seurata työntekijöiden eri vaiheita ja tehdä tarvittaessa muutoksia samantien.

Palkanlaskenta

Työaikatiedot voidaan siirtää kätevästi eri palkanlaskentaohjelmiin joiden avulla palkanlaskenta helpottuu ja nopeutuu huomattavasti.

Tukipalvelut

Asiakastukemme on helposti tavoitettavissa jos kysymyksiä herää esiin. Toteutamme myös tarpeiden mukaisia erikoisratkaisuja mielellämme yrityksellesi!